Meerdaagse toertocht 2015

Tekst vergroten.

Meerdaagse toertocht.
Dit jaar ben ik, samen met mijn vriendin, voor het eerst mee geweest met de meerdaagse toertocht naar Duitsland.
Vrijdag 8 mei zijn we om 8.30 uur bij de molen in Rolde vertrokken met 9 motoren.
Het eerste stuk hebben we op de snelweg gereden zodat we een aardig eindje op zouden schieten. Maar na een uurtje of twee zijn we, nadat we koffie hadden gedronken, verder gegaan op de lokale wegen.
Dat het daar een stuk leuker rijden is behoeft geen uitleg uiteraard.
Na de koffiepauze was er elk uur even een korte pauze om de benen te strekken of wat te eten.
Dat was ook wel nodig want voor de eerste dag stonden er 500km. gepland.
Na die 500 km kwamen we aan in het hotel in Losnich . De kamersverdeling hadden we ’s ochtends al van Egbert gekregen dus met de juiste sleutel konden we onze bagage wegbrengen. Een half uurtje later stond het eten al op tafel.
Heerlijk om zo aan te kunnen schuiven.

 

Toen we aan tafel zaten kwamen de laatste drie leden van de groep aan. Zij moesten ’s morgens nog werken en zijn op eigen gelegenheid gekomen.
Na een welverdiende douche hebben we heerlijk uitgerust op de kamer en zijn we vroeg gaan slapen om de volgende dag weer fit te zijn voor de rit van die dag.

Zaterdag en zondag had Egbert prachtige ritten uitgezet met natuurlijk het nodige bochtenwerk en prachtige uitzichten. Natuurlijk zijn we regelmatig gestopt om te lunchen, koffie te drinken of gewoon even de benen te strekken en foto’s te nemen. De koolzaad stond in bloei en we reden regelmatig door prachtige felgele velden heen.  De sfeer was ontzettend gezellig en de grapjes vlogen zo nu en dan over en weer.
Zaterdag avond hebben we gezellig met elkaar doorgebracht met een gezellige borrel, een praatje en buikpijn van het lachen.

Veel te snel was het maandagochtend. De dag om weer terug te gaan naar huis.
Voor de terugreis was een iets kortere route uitgezet maar ook die dag hebben we niet alleen snelweg gereden en kunnen genieten van het nodige bochtenwerk.

In vier dagen hebben we ruim 1500 km gereden, de nodige koffie en biertjes gedronken, heerlijk gegeten, véél gelachen met elkaar en genoten van een super goed georganiseerde trip door Egbert.
Chapeau Egbert!
Dank je wel voor vier fantastische dagen.
Enne….. zet mijn naam maar vast op de lijst voor volgend jaar.

Karin.

Hieronder een paar foto's

 

Get a discount by using the new hostgator coupon and check out one of the best poker sites party poker
Copyright 2016 Meerdaagse toertocht 2015. Jurrie Ducati en VFRikus
Joomla template by Wordpress Themes Free